Internet marketing

najbolje online oglašavanje za vas
new web / internet marketing

Online oglašavanje | google, facebook, etarget, popbox

separator
300
Do 10 tekstualnih reklama *
Google | Facebook | Etarget | Popbox
10%+30€ pokretanje kampanje
Budžet do
separator
Google | Facebook | Etarget | Popbox
9%+50€ pokretanje kampanje
Do 30 tekstualnih reklama + baneri **
Google | Facebook | Etarget | Popbox
8%+70€ pokretanje kampanje
Do 50 tekstualnih reklama + baneri **
Iskoristite mogućnost najisplatljivijeg reklamiranja danas

New Web Advertising Vam pruža mogućnost oglašavanja na popularnim pretraživačima, društvenim mrežama kao i na poznatim sajtovima koji su u sistemu google i etarget reklamnih sistema.
Pružamo Vam usluge savetovanja, postavljanja, vođenja i korigovanja vaših reklamnih kampanja kao i izradu optimizovanih tekstualnih reklama koje odgovaraju sadržaju vašeg sajta, čime utičemo na smanjenje troškova reklamiranja.
Pored tekstualnih reklama, možemo Vam ponuditi i izradu banera u svim standarnim veličinama i formatima. Baneri se izrađuju u 6 standardnih veličina (šablonski baneri su besplatni, dok se posebni zahtevi u pogledu izgleda i funkcionalnosti banera dodatno naplaćuju po dogovoru).
15
uključuje:
-Besplatno kreiranje Vaše stranice.
-Prostor za isticanje Vaše akcijske ponude.
-Prostor u redovnom zajedničkom newsletter-u.
-Optimizacija Vaše stranice za pretraživače.
Obavezna članarina
mesečno
Budžet do
1000
Budžet preko
* Minimalan iznos za oglašavanje je 100€
** Tekstualne reklame na Facebook-u i Etarget-u sadrže i prateću fotografiju.
** Prikazivanje vaših banera je moguće samo na sajtovima koji su google sistemu online oglašavanja.
1000

Posebne mogućnosti oglašavanja za poslovne partnere

separator
Predstavljamo Vam sajt poslovna logistika

New Web Advertising Vam pruža mogućnost objedinjenog oglašavanja na portalu Poslovna logistika. Svaki partner ima posebnu stranicu prilagođenu njegovim specifičnim potrebama. Primarni vid oglašavanja ovog portala je zajednički nastup putem google adwords kampanja koje treba da doprinesu većoj poseti i boljim rezultatima.
Prednosti oglašavanja na portalu "Poslovna logistika"
reklama na sajtovima
Web portal "poslovna logistika" prvi u našoj zemlji propagira model zajedničkog internet oglašavanja i pruža Vam mogućnost da sa relativno malim ulaganjem proširite svoje poslovne mogućnosti i dođete do novih kupaca.
Grafički prikaz (slika desno) prikazuje Vam osnovnu prednost ovog vida oglašavanja, a to je mogućnost da i klijenti zaintresovani za ponude drugih partnera mogu posetiti i Vašu stranicu. To multiplikuje vrednost uloženih sredstava i daje daleko bolje rezultate od individualnog oglašavanja.
Zajedničko ulaganje u reklamni budžet portala omogućava značajnu mesečnu posetu portalu i vezuje sve veći broj korisnika za besplatnu pomoć prilikom realizacije nabavki svih vrsta robe i usluga potrebnih svakoj kompaniji.
Druga, ne manje značajna, prednost jeste mogućnost međusobne saradnje partnera koje vezuje zajednički poslovni intres. Svi partneri imaju ekskluzivitet u svojoj oblasti poslovanja i međusobno nisu konkurencija. Naravno, važno je naglasiti, da je za uspešno internet oglašavanje izuzetno važna stručna pomoć u vođenju reklamnih kampanja od strane iskusnih stručnjaka. Naša pomoć je za sve partnere portala besplatna i maksimalno profesionalna.

Objašnjenje predloženih kanala oglašavanja

separator
kanali oglašavanjakanali oglašavanja
kanali oglašavanjakanali oglašavanja
kanali oglašavanjakanali oglašavanja
kanali oglašavanjakanali oglašavanja
Opciona članarina predstavlja Vaš budžet za ciljano oglašavanje na Google AdWords sistemu i namenjena je klijentima koji su zainteresovani za dodatno pojedinačno oglašavanje svoje stranice.
Opciona članarina
30
Minimalni budžet
poslovna logistika